Pravilnik o zasebnosti

Zadnja posodobitev: 26.08.2023

1. Zbiranje in uporaba osebnih podatkov

1.1. Pri uporabi naše spletne trgovine TISKDEM lahko zbiramo določene osebne podatke, kot so ime, naslov, e-poštni naslov in podobno. Ti podatki se zbirajo izključno za namene izvedbe vaših naročil in komunikacijo glede teh naročil.

1.2. Vaše osebne podatke lahko uporabimo tudi za izboljšanje naših storitev ter za prilagoditev ponudbe izdelkov in promocij vašim interesom.

2. Razkritje osebnih podatkov

2.1. Vaših osebnih podatkov ne bomo prodajali, posojali ali delili s tretjimi osebami, razen če je to potrebno za izvedbo vaših naročil (npr. za dostavo izdelkov prek dostavne službe).

2.2. Lahko pa vaše osebne podatke delimo z našimi partnerji, ki nam pomagajo pri izvedbi storitev, kot so plačilni sistemi in dostavne službe. Naši partnerji so zavezani k varovanju vaših podatkov in jih smejo uporabiti le v skladu z našimi navodili.

3. Varovanje podatkov

3.1. Skrbimo za ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe za zaščito vaših osebnih podatkov pred nepooblaščenim dostopom, zlorabo, izgubo ali krajo.

3.2. Vaši osebni podatki se shranjujejo v varnem okolju in so dostopni le pooblaščenim osebam, ki jih potrebujejo za izvedbo storitev.

4. Vaše pravice

4.1. Imate pravico zahtevati dostop do vaših osebnih podatkov, ki jih hranimo, in pravico do popravka, izbrisa ali omejitve obdelave teh podatkov.

4.2. Če želite uveljaviti katere koli od teh pravic ali imate vprašanja glede naše politike zasebnosti, nas lahko kontaktirate na [email protected].

5. Spremembe politike zasebnosti

5.1. Pridržujemo si pravico do spremembe te politike zasebnosti brez predhodnega obvestila. Vsaka sprememba bo objavljena na tej strani.

Košarica

0
image/svg+xml

No products in the cart.

V trgovino