Prejšni
Prejšnji izdelek Slika

Božična skodelica

9,99 
Naslednji

Božična skodelica oranžna mačka- ime po želji

9,99 
Naslednji izdelek Slika

Unikatno darilo za najboljšo prijateljico

9,99 

Ste že kdaj razmišljali o popolnem darilu za vašo najboljšo prijateljico? Personalizirana skodelica z napisom je pravo darilo za najboljšo prijateljico!

 €

Opis

Darilo za vašo najboljšo prijateljico je lahko tako posebno kot vaše prijateljstvo. Naša unikatna darilna skodelica je pravo darilo za najboljšo prijateljico, ker je izraz vaše ljubezni in hvaležnosti do najboljše prijateljice. Izdelana iz visokokakovostne keramike, ponuja trajnost in udobje pri pitju vaše najljubše pijače.

Z edinstveno in ljubečo zasnovo bo ta skodelica vaši prijateljici pokazala, kako zelo jo cenite in koliko vam pomeni v vašem življenju. Vsak požirek iz te skodelice bo spomin na vaše neprecenljivo prijateljstvo.

To darilo bo okrepilo vezi vašega prijateljstva in ustvarilo še več nepozabnih trenutkov, ki jih bosta delili ob skodelici vaše najljubše pijače. Podarite svoji najboljši prijateljici nekaj posebnega, saj si to zasluži.

Ne samo, da bo ta skodelica napolnila srce vaše prijateljice s toplino, ampak tudi njeno dnevno rutino s pozitivno energijo.

Skodelica je primerna za pranje v pomivalnem stroju.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Unikatno darilo za najboljšo prijateljico”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Košarica

0
image/svg+xml

No products in the cart.

V trgovino